Členství

KNA CZ je sdružení chovatelů, majitelů, přátel a obdivovatelů knabstrupperů. Ke členství v KNA CZ není zapotřebí být majitelem koně/knabstruppera.

Pokud jste členy dánské KNN - Knabstrupperforeningen for Danmark, jste automaticky členy české KNA CZ, tzn., že KNA CZ neplatíte žádné poplatky za členství v naší organizaci. Pošlete nám oskenovaný doklad na email: secretary@knasbstrupperassociation.cz o zaplacení poplatku a tedy členství v KNN a stáváte se i našimi členy (členy KNA CZ).

Proč být členem KNN/KNA CZ? Především proto, že pak můžete registrovat své koně do mateřské plemenné knihy knabstrupského koně a to bez členství v KNN není možné. Svodů, výkonnostních zkoušek a výstav pod záštitou KNN se smí účastnit se svými koňmi pouze jen její členové.

Výhody členství:

Typy členství: Aktivní, pasivní a rodinné.

Aktivní členství/aktiv - pro chovatele/majitele knabstrupperů. Poplatek pro rok 2017 je 655,- DKK

Tento poplatek zahrnuje od KNN: 3 vydání časopisu Knabstrupper Nyt (dánština), možnost účastnit se KNN svodů, výstav, testací, zkoušek hřebců a klisen, zapisovat hříbata, klisny, valachy a hřebce do dánské mateřské PK knabstrupperů (HPK nebo jejího appendixu), zveřejnění Vašeho hřebce v sekci plemenných hřebců pro rok 2017 na webových stránkách dánské KNN (poplatek musí být zaplacen do 15. ledna 2017, aby Váš hřebec byl zveřejněn na stránkách dánské KNN - www.knab.dk). Dále hlasovací právo na valné hromadě KNN (poplatek musí být zaplacen do konce února 2017, aby jste mohli využít svého hlasovacího práva), přístup do dánské národní centrální databáze koní HesteData. Od KNA CZ: veškeré přeložené KNN materiály, kompletní chovatelské poradenství a servis, uveřejnění Vašeho plemeníka v sekci plemenní hřebci na českých stánkách KNA CZ kdykoli během roku.

Pasivní členství/passiv - pro nechovatele, poplatek pro rok 2017 je 455,- DKK

Tento poplatek zahrnuje od KNN: 3 vydání časopisu Knabstrupper Nyt (dánština), přístup do dánské národní centrální databáze koní HesteData.

Rodinné členství/familiekontingent - pro chovatele/majitele knabstrupperů v rámci rodiny. Poplatek pro rok 2017 je 855,- DKK

Tento poplatek zahrnuje od KNN: 3 vydání časopisu Knabstrupper Nyt (dánština), možnost účastnit se KNN svodů, výstav, testací, zkoušek hřebců a klisen, zapisovat hříbata, klisny, valachy a hřebce do dánské mateřské PK knabstrupperů (HPK nebo jejího appendixu), zveřejnění Vašeho hřebce v sekci plemenných hřebců pro rok 2017 na webových stránkách dánské KNN (poplatek musí být zaplacen do 15. ledna 2017, aby Váš hřebec byl zveřejněn na stránkách dánské KNN - www.knab.dk). Dále hlasovací právo na valné hromadě KNN (poplatek musí být zaplacen do konce února 2017, aby jste mohli využít svého hlasovacího práva), přístup do dánské národní centrální databáze koní. Od KNA CZ: veškeré přeložené KNN materiály, kompletní chovatelské poradenství a servis, uveřejnění Vašeho plemeníka v sekci plemenní hřebci na českých stánkách KNA CZ kdykoli během roku. Členství se vztahuje na všechny rodinné příslušníky.

Jak se stát členem KNN?

1.) Vyplňte přihlášku online zde v angličtině: http://www.knab.dk/new-member. Pokud zadáte špatnou nebo neúplnou doručovací adresu, není v silách KNN doručení časopisu Knabstrupper Nyt.

Od paní Anne-Mette Albrechtsen, která je pokladníkem dánské KNN, Vám přijde email s fakturou a pokyny k platbě a s dalšími informacemi. Po zaplacení obržíte doklad o členství a do Vaší poškovní schránky bude chodit 3 x ročně časopis Knabstrupper Nyt.

2.) Pošlete email s Vašimi přesnými údaji: jméno, příjmení, titul, adresa (ulice, číslo, PSČ, město, země), telefon, typ členství - uveďte v dánštině (aktiv, passiv, familiekontingent) na knabstrupperforeningen@gmail.com, a do předmětu zadejte: Medlem/membership. Pokud zadáte špatnou nebo neúplnou doručovací adresu, není v silách KNN doručení časopisu Knabstrupper Nyt do Vaší poštovní schránky.

Od paní Anne-Mette Albrechtsen, která je pokladníkem dánské KNN, Vám přijde email s fakturou, pokyny k platbě a s dalšími informacemi. Po zaplacení obdržíte doklad o členství a do Vaší poštovní schránky Vám bude 3 x ročně doručen časopis Knabstrupper Nyt.

Můžete si také objednat řadu produktů z Knabstruppeforeningen for Danmark, např. jednotlivá vydání plemenné knihy od roku 1970, trička nebo košile s logem KNN, ohlávky s logem KNN, KNN dečky pod sedlo, starší čísla Knabstrupper Nyt, aj. Kompletní seznam věcí k prodeji je uveden zde. Při objednávce na email knabstrupperforeningen@gmail.com uveďte vždy do předmětu: KNN Bod. Pokud nemluvíte anglicky nebo německy, objednávku nebo členství za Vás rádi vyřídíme.